HF DESIGNIT

U roept, wij plakken!

Folie en spandoeken

Maximale lichtinval zonder inkijk?

Decoratieve raamdecoratie voor glasoppervlaktes en overige….
Raamfolie is de oplossing. Doordat raamfolie gemakkelijk te bewerken is, kun je het in allerlei vormen aanbrengen. Raamfolie is ook in verschillende patronen en kleuren verkrijgbaar.
Voor privacy worden meestal matte folies of spiegelfolies gebruikt. Kan ook als verfraaiing gebruikt worden, bijvoorbeeld om gezandstraald glas na te bootsen. Op sommige folies kan een foto geprint worden voor een uniek effect. Het geeft uw woning, kantoor of gebouw een mooier uiterlijk. Wordt ook gebruikt voor belettering, logo’s en reclame uitingen. Folie kan in vele kwaliteiten geleverd worden, van glashelder tot ondoorzichtig in vele kleuren…

Raamfolie wordt zonder blazen en/of plooien aan de binnenzijde van de ruit aangebracht. Indien de montage aan de buitenzijde moet plaatsvinden hebben we hiervoor een speciale buitenfolie. Het aanbrengen van raamfolie gebeurt door onze eigen specialist. Het basismateriaal van raamfolie is een zeer hoogwaardige polyesterfolie. Alle raamfolies zijn voorzien van een kras werende laag, deze laag zorgt ervoor dat er bij normaal onderhoud geen krassen ontstaan. Schoonmaken kan daardoor op de gewone manier met een spons, zeem en wisser. Het is aan te bevelen een klein beetje van een goede kwaliteit afwasmiddel te gebruiken. Behalve nuttig zijn veel soorten raamfolie ook mooi. Uw huis of kantoor kan door het aanbrengen van een decoratieve raamfolie ineens een volledig ander uiterlijk krijgen. U kunt zelfs een eigen design toepassen, door letters of vormen uit te laten snijden of de folie te laten bedrukken. In uw situatie en voor uw wensen is er dus vrijwel zeker een passend type raamfolie verkrijgbaar.

Wij hebben een groot assortiment raamfolie voor diverse doeleinden zoals voor uw auto, boot, woning, veranda, etalage, industrie, kantoor, kinderdagverblijven, enz.

Overzicht
Warmte werende folie en privacy folie -  Enerlogic Folie (energiebesparende folie) -  UV-werende folie - Licht werende folie – Inbraak werende en veiligheidsfolie -  Zandstraalfolie en decoratieve folie – Anti-Condensfolie – Autofolie -  Glasfolie en raamfolie.
Wij komen ter plaatse voor een analyse van het probleem om zo de juiste keuze folie uit ons assortiment te kiezen  om U een vrijblijvende offerte te bezorgen. 
Spandoeken

Spandoeken in de breedste zin van het woord kunnen bijdragen tot de juiste identiteit en communicatie van uw bedrijf of instelling.
Of het nu gaat om spandoeken op een sportaccommodatie, industrieterrein of een mega groot spandoek langs de snelweg met uw reclameboodschap, HF Designit ontwerpt, produceert en monteert op de maat van uw persoonlijke wensen. Spandoeken kunnen met of zonder frame geleverd worden.

Spandoeken voor uw bedrijf!
Aan reclameboodschappen worden hoge eisen gesteld, zo moet het ontwerp en de tekst pakkend zijn, de print en het materiaal van superieure kwaliteit. Mist het spandoek één van deze ingrediënten, dan heeft dit een nadelige invloed op uw campagne. Spanframe systemen: Spanframes zijn aantrekkelijk wanneer u uw reclame-uiting regelmatig wijzigt. Het full-colour reclamedoek wordt d.m.v. rubbers aan het aluminium frame bevestigd, waardoor het vervangen van het reclamedoek snel en eenvoudig plaats kan vinden.

Het voordeel van spandoeken is dat u hierop eender welke bedrukking kunt zetten. Tekst, foto(‘s), afbeelding(en), logo(‘s), alles is mogelijk! Bovendien krijgt u dankzij onze scherpe prijzen en uitstekende service snel én voordelig uw eigen persoonlijke spandoek! Op die manier kunt u in één klap tal van potentiële klanten bereiken.

PVC spandoeken zijn zeer sterk en afwasbaar. De levensduur bedraagt ongeveer 2 à 3 jaar. Er zijn tal van mogelijke afwerkingen: omzoomd met ringen, zonder ringen, met sleuven, enz…
Mesh spandoeken zijn geperforeerde luchtdoorlatende pvc gaatjes doeken, deze worden het meest gebruikt voor afsluitingen of voor spandoeken met grotere afmetingen. De afwerkingsmogelijkheden zijn identiek aan de gewone pvc spandoeken.