HF DESIGNIT

U roept, wij plakken!

Autobelettering en borden

Autobelettering is de meest efficiënte en doeltreffende vorm van reclame…. uw voertuig blijft niet meer onopgemerkt…
Autobelettering is een communicatie middel dat zowel voor naamsbekendheid als voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden. De presentatie en de vormgeving hiervan is dus zeer belangrijk. Wij garanderen u een belettering die op de juiste manier zijn aandacht zal trekken en uw doelgroep zal aanspreken. Auto belettering is een eenmalige investering waarvan u, bij een goede uitvoering, jaren profijt kunt hebben, mits het vakkundig is uitgevoerd.

Auto reclame…uw mobiele visitekaartje!


Een bedrijfswagen, bestelwagen, aanhangwagen, kan meer zijn dan enkel een transportmiddel van punt A naar punt B. D.m.v belettering, snijfolie en/of prints kan uw wagen meer opbrengen. Uw voertuig kan nu immers uw naamkaartje en uithangbord worden van uw bedrijf? Breng tijdens uw rit eveneens alle ontelbare mensen van uw activiteit op de hoogte. De reclame beperkt zich ook niet enkel in uw regio, maar eveneens op alle plaatsen waar u met uw voertuig langskomt.

Het professioneel aanbrengen van alle logo’s, tekeningen, merken, teksten op uw bedrijfsvoertuigen. is derhalve zeer belangrijk. Evenals een goed ontwerp, zowel communicatief als kwalitatief. HF Designit ontwerpt en monteert op professionele wijze iedere belettering zodat deze jaren meegaat en een visueel aantrekkelijk geheel vormt. Geheel naar wens van een simpele belettering naar een uitgebreide full colour boodschap met een hoge attentiewaarde!

Wij beplakken uiteraard niet alleen auto's maar ook vrachtwagens, boten, caravans, aanhangwagens, gevels, enz. 

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het bedrukken van kleding!!!!


Reclameborden

Reclameborden in de breedste zin van het woord kunnen bijdragen tot de juiste identiteit en communicatie van uw bedrijf of instelling. Of het nu gaat om borden op een sportaccommodatie, industrieterrein of een mega groot bord langs de snelweg met uw reclameboodschap, HF Designit ontwerpt, produceert en monteert op de maat van uw persoonlijke wensen. Reclameborden kunnen in ieder gewenst materiaal of afmeting worden gemaakt. 

Van ontwerp tot afgewerkt product:
Als u een reclamebord plaatst, dient dat twee doelen: u wilt opvallen, en u wilt uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk naar voor brengen. Daarom is het belangrijk dat zowel het ontwerp als de uitvoering van uw reclamebord uw boodschap ondersteunen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een in het oog springend reclamebord met een professionele uitstraling en een overtuigende opdruk. Wij denken graag met u mee om uw campagne zo succesvol mogelijk te doen verlopen.

U kunt een beroep op ons doen voor reclamebord bestickering in alle kleuren, vormen en materialen en in elke afmeting en welke oplage dan ook. We gaan voor u aan het werk, net zo lang tot iedereen tevreden is met het resultaat en het bord uw organisatie optimaal representeert en uw boodschap naar voor brengt zoals u dat voor ogen hebt.